Er du vores nye projektleder eller grafiker?

Vi søger to nye dygtige mennesker til vores reklamekollektiv – en seniorprojektleder med nogle års erfaring, gerne fra retail og FMCG og en dygtig grafiker, der både mestrer de klassiske discipliner samt de digitale og sociale.
Lyst til at høre mere? 

 

Senior Projektleder

Vi søger en seniorprojektleder med nogle års erfaring, gerne fra retail og FMCG. 
Du kan også have arbejdet som projektleder i detailhandelskæde eller butikscenter eller have en baggrund som brand manager. 

Du kan styre mange opgaver på samme tid med alt fra briefing over planlægning og budgettering, til levering, med kundekontakt og intern styring af kreative og produktion.

Send gerne dit CV til COO/Partner Louise Sonne-Bergström på louise.thaning@tbwa.dk så hurtigt som muligt. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

 

Grafiker

Vi søger en grafiker med sans for detaljen og som mestrer både de klassiske discipliner, men også færdes hjemmevant i de digitale og sociale medieflader – du må rigtig gerne kunne kode i HTML5 og det skader heller ikke, hvis du har erfaring med film.

Send dit CV og gerne link til portfolio til Head of Visual Design/Partner, Jeppe Meinertsen på jeppe.meinertsen@tbwa.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. 

 

Om TBWA\CONNECTED

Vi er er et danskejet, strategisk/kreativt bureau, der indgår i det verdensomspændende TBWA-kollektiv, der i 2021 og 2022 blev kåret som Global Agency of the Year og som Agency Network of the Year af AdAge i 2022.

Vi arbejder inden for alle medier for både internationale og danske kunder, bl.a. NIVEA, Marabou, Hills, Kleenex, Mercedes-Benz, NeedIt, Karnov Group, Stimorol, Dr. Oetker, Gemstone, Capgemini, NabolandsKanalerne og Danmarks Pelagiske Producent Organisation.